DOK TRAŽI NOVI KLUB

Navijači iznenađeni: Gazda kluba navodno lično odobrio, Ronaldo trenirao u starom jatu

Portugalac je zajedno sa porodicama napustio Katar, a, s obzirom na to da traži klub, odmah je prionuo treninzima

Ronaldo: Devet godina igrao u Realu. Twitter

E. Ć.

14.12.2022

Kristijano Ronaldo (Cristiano) u suzama je okončao nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru nakon što je njegov Portugal eliminisan od Maroka (1:0).

Ronaldo je zajedno sa porodicama napustio Katar, a, s obzirom na to da Portugalac traži klub, odmah je prionuo treninzima. Kristijano je nakon raskida ugovora sa Mančester junajtedom slobodan igrač. Nije briljirao ni na Mundijalu, postigao je samo jedan gol, pa će mu još teže biti naći klub. 

Zanimljivo da je Ronaldo trenirao u Valdebasu, trening centru svog bivšeg kluba Real Madrida. Portugalac se povezivao i s povratkom u kraljevski klub, jer je jedini pravi napadač Karim Benzema povrijeđen. 

Sigurno da su navijači Reala bili iznenađeni da je Ronaldo trenirao u trening centru kluba u kojem je proveo devet godina i s kojim je osvojio sve što je mogao osvojiti. Mnogi od njih bi željeli ponovo Portugalca gledati u dresu "Kraljeva".

Inače, navodno je predsjednik Reala Florentino Perez lično odobrio da Ronaldo trenira u Valdebasu, ali odvojeno od ostalih igrača Real Madrida.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.