SPREMAJU MEGATRANSFER

Real dovodi Mbapea, ali ne miruju ni u Barceloni: Zvijezda spremna šokirati sve odlukom

S obzirom da se 37-godišnji poljski napadač Robert Levandovski približava kraju svoje karijere, u Barceloni su spremni da nađu njegovu zamjenu

Haland: Nije mu odbojan dolazak u Barcelonu. AP

N. H.

27.3.2024

Real Madrid je spremio bombu za ovo ljeto, pošto "Kraljevski klub" dovodi Kilijana Mbapea (Mbappe), ali čini se da ne miruju ni u redovima njihovog najvećeg rivala, Barcelone.  

Navijači katalonskog giganta s nestrpljenjem očekuju kakav će megatransfer napraviti, a list "Mundo Deportivo" tvrdi da je saznao plan kojim sportski direktor Deko (Deco) planira zaprijetiti Realu. 

S obzirom da se 37-godišnji poljski napadač Robert Levandovski (Lewandowski) približava kraju svoje karijere, u Barceloni su spremni da nađu njegovu zamjenu. 

Kako navodi "Mundo Deportivo", Deko i Rafaela Pimienta, moćna menadžerica koja je naslijedila posao Mina Rajole (Raiola), sastali su se u Barceloni kako bi razgovarali o mogućnosti dolaska Erlinga Halanda (Haaland) u španski klub. 

Dalje navode da je Haland fokusiran na Mančester siti, ali da mu ideja dolaska u Barsu nije odbojna. 

- Norvežanin bi mogao sve šokirati odlukom na ljeto - navode Španci, koji tvrde da bi Haland sam mogao potaknuti odlazak iz Sitija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.