TRAGEDIJA

Utopila se 19-mjesečna kćerka slavnog skijaša Bodija Milera

Index.hr

12.6.2018

Kćerka slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobjednika Bodija Milera (Bode Millera) utopila se u bazenu, javljaju agencije. 

Lokalne vlasti u Oranž Kauntiju (Kalifornija) potvrdile su da je Emelin Miler (Emeline Miller), koja je bila stara samo 19 mjeseci, preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Koto de Kazi, nije uspjela oživjeti. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga.

- Potpuno smo uništeni - napisao je Miler na Instagramu u ponedjeljak navečer pa dodao:  - Nikad u milion godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njena ljubav, njeno svjetlo, njen duh nikad neće biti zaboravljeni. 

Naša mala djevojčica voljela je život 

 - Naša mala djevojčica voljela je život i živjela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša porodica moli za privatnost u ovim bolnim trenucima - napisao je Miler. 

Bodi Miler i Morgan Bek (Morgan Beck), profesionalna igračica odbojke na pijesku i manekenka, vjenčali su 2012. godine. Njihov sin, Edvard Neš Skan Miler (Edward Nash Skan Miller(, rodio se 2015. godine.

Miler je na Uskrs objavio kako njegova supruga očekuje još jedno dijete u oktobru. Miler ima i dvoje djece iz ranijih veza. 

Američka skijaška reprezentacija i američki snoubord tim izrazio je sućut Mileru i njegovoj porodici.

Miler je najuspješniji američki skijaš u međunarodnim natjecanjima. Više puta osvojio je Svjetski kup, a na trima zimskim Olimpijskim igrama osvojio je šest medalja, od čega jednu zlatnu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.