PORSCHE BH

Na odabrane modele popusti i do 10.000 KM

Rabljena vozila koja su u ponudi detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna

DasWeltAuto: Više od 1.000 prodatih vozila od aprila 2017. do kraja oktobra 2018.

Avaz.ba

30.1.2019

Kompanija „Porsche BH“ d.o.o., lider na tržištu prodaje i servisiranja novih automobila, od aprila 2017. godine na tržište BiH lansirala je novi brend pod imenom Das WeltAuto, koji se bavi prodajom rabljenih vozila.

Mreža ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto relativno brzo se proširila na veće gradove širom Bosne i Hercegovine, počevši od Sarajeva s dva ovlaštena trgovca „AC Quattro“ i „Porsche Sarajevo“, te „Apolo“ - Mostar, „Autorad“ - Brčko , „Autokomerc VS“ - Banja Luka i „Nipex“ - Tuzla.

Globalni uspjeh brenda DasWeltAuto zasnovan je na sigurnosti, povjerenju, pouzdanosti i transparentnosti. Vozila koja su u ponudi DasWeltAuto detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna te raspolažu garancijom, tako da kupci mogu biti sigurni u pouzdanost svojih vozila.  

Kupci u Bosni i Hercegovini, kako navode iz kompanije „Porsche BH d.o.o.“, prepoznali su kvalitet ponude DasWeltAuto, a u prilog tome govori broj od više od 1.000 prodatih vozila u periodu od aprila 2017. do kraja mjeseca oktobra 2018. godine.

Nastavlja se širenje mreže u narednom periodu te se očekuje da će u naredne tri godine biti više od 20 ovlaštenih trgovaca u BiH.

Za svoje kupce, osim produžene garancije i mobilne asistencije, „Porsche BH“ d.o.o. nudi povoljne uvjete finansiranja s nominalnom kamatnom stopom od 3,99%, u saradnji s Porsche Leasingom. Također, na odabrane modele do kraja 2018. godine nude i popuste do 10.000 KM.

Dodatne informacije i ponudu vozila potražite na našoj internet-stranici ww.dasweltauto.ba.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.