BORILAČKI SPORTOVI

Mayweather: Prije i nakon meča ću biti u svom striptiz klubu, borbu posvećujem Malignaggiju!

Avaz.ba

27.8.2017

Iako borbom protiv Conora McGregora riskira ostavštinu koju je gradio preko dvadeset godina, a u jednu ruku i reputaciju čitavog boksa, Floyd Mayweather Jr. uoči dvoboja s MMA zvijezdom djeluje poprilično opušteno.

Mayweather je sinoć na vaganju za veliki event popričao s Showtimeovim timom koji će komentirati borbu te je otkrio kako planira provesti posljednje sate uoči povijesnog događaja.

“Otići ću kući. Moja kuharica će mi nešto spremiti. Možda se odem provozati Ferrarijem ili Bugattijem. Posjetiti ću svoj striptiz klub i tamo ‘visiti’. Zatim ću se vratiti doma, naspavati se, doći ovdje i rasturiti i onda se vraćam kući… Prije borbe smo u mom Girl Collection klubu, a tamo ćemo biti i nakon borbe.”

Neporeženi boksački čarobnjak nije skrivao zadovoljstvo činjencom da će u ovom, vjerojatno posljednjem meču karijere, oboriti vlastiti rekord zarade s vrtoglavih $350 miliona.

“Showtime, mi smo najbolji Želim se zahvaliti Showtimeu i CBS-u jer su vjerovali u mene. U samo tri borbe… Za Canela ste mi dali $100 miliona, za borbu s Pacquiaom ste mi dali $300 miliona i sad ćete mi dati $350 miliona. Volim Showtime.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.