UFC PRVAKINJA

Ronda Rouzi dobila ulogu u novom "Mortal Kombatu"

23. aprila na tržište izlazi novi nastavak

Instagram

Avaz.ba

20.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Poznata UFC prvakinja Ronda Rouzi (Rousey) pohvalila se svojim novim angažmanom. Naime, ona je dobila  ulogu u igri "Mortal Kombat 11", odnosno u njegovim “cutscenesima” odradit će ulogu jednog od zapravo najpopularnijih likova serijala.

"Mortal Kombat" najpoznatija je borilačka franšiza u svijetu igara, popularnija čak i od jednako legendarnog "Tekkena". Duboko je zašla i u filmske vode, uz nekoliko velikih hitova te iza sebe ima ogromnu bazu fanova. 23. aprila na tržište izlazi novi nastavak iz franšize, igra "Mortal Kombat 11". Ulogu u njoj imati će i jedno svim borilačkim fanovima poznato ime.

U pitanju je Ronda Rouzi, koja je dobila ulogu Sonye Blade te će pojavljivati u “cutscenesima”, kod nas popularno zvanim animacije. Riječ je o priči koja se prikazuje u toku napredovanja kroz igru. Sonya Blade jedan od najpopularnijih likova te je predstavljena već u prvom izdanju igre. Priča Soney Blade je takva da je ona zapovjednik unutar američkih specijalnih jedinice, a insprirana je američkom borilačkom legendom,  Sintija Rotrok (Cynthiom Rothrock). Zanimljivo je kako Ronda nije prva Sonya iz svijeta UFC-a. Isti lik je na nekim promotivnim aktivnosti već odradila UFC djevojka, Čarli Beker (Carly Baker). 

Za sada je poznato kako će Ronda dati glas svom liku, no nije potvrđeno hoće li spomenuti cutscenes biti igrani ili animirani. Ronda će svakako lik Sonye odraditi i na nekim promo aktivnostima, kao što će se njen lik naći na promotivnim materijalima.

Ispod teksta možete pogledati video s Rondinog predstavljanja, kao i neke objave koji se nalaze na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.