BORILAČKE VJEŠTINE

Spektakl u Sarajevu: "Noć boksa za Davora&Adisa"

Program počinje u 20 sati i sigurno će privući veliki broj ljubitelja "plemenite" vještine

U znak sjećanja na tragično ubijene policajce. BFC

Avaz.ba

6.3.2019

U znak sjećanja na tragično ubijene policajce Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su na okrutan način ubijeni 26. oktobra prošle godine na dužnosti u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u subotu se u sarajevskoj "Skenderiji" organizira bokserski spektakl – "Noć boksa za Davora&Adisa".

Program počinje u 20 sati i sigurno će privući veliki broj ljubitelja "plemenite" vještine koji će uživati u borbama, ali i kupovinom ulaznica, pridonijeti da ova manifestacija bude na najvišem nivou organizirana.

Radmilović: Osam mečeva za pamćenje

Član Organizacionog odbora ove manifestacije Samir Radmilović je kazao da će nastupiti bokseri iz Njemačke, Turske te Bosne i Hercegovine.

- Bit će ovo istinski bokserski spektakl na kome će prisutni ljubitelji boksa vidjeti osam borbi, a nastupit će bokseri iz Njemačke, Turske te Bosne i Hercegovine. Sigurno da će to biti osam mečeva za pamćenje, a mnoge borbe dići će gledaoce na noge. Bokseri će biti nagrađeni salvama aplauza na otvorenoj sceni za prikazano umijeće. Ono što želim posebno istaknuti je da će sav prihod od prodanih ulaznica biti predat porodicama tragično nastradalih policajaca, a štampano je 700 karata - kazao je Radmilović.



Prodaja ulaznica počela 5. marta i karte se mogu kupiti na platou "Skenderije''. BFC

Prodaja ulaznica počela je 5. marta, a mogu se kupiti na platou "Skenderije".

- Želim zahvaliti Gradu Sarajevu, s gradonačelnikom Abdulahom Skakom na čelu, Ministarstvu sporta i kulture Kantona Sarajevo s Mirvadom Kurićem na čelu, te Općini Novi Grad s načelnikom Semirom Efendićem na čelu, bez čije bismo podrške teško mogli napraviti ovu manifestaciju. Prodaja ulaznica počela je 5. marta i mogu se kupiti na platou "Skenderije" i koristim priliku da pozovem ljubitelja boksa iz cijele BiH da dođu, uživaju u boksu i na svoj način, kupovinom ulaznice, pomognu porodicama naših tragično nastradalih policajaca, iza kojih su ostali troje djece i supruge - kazao je Radmilović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.