PROZIVKE

Kovington opet poslao uvredljive poruke Džejmsu, majica dosta govori

Veliki fan Donalda Trampa

Kovington: Pada vam gledanost. Instagram

N. D.

20.10.2020

Najveći ''trash talker'' u UFC-u, trenutno možda i veći od Konora Mekgrerora (Conor McGregor), opet je napao Lebrona Džejmsa (LeBron James). Jedan od najboljih boraca u svojoj kategoriji Kolbi Kovington (Colby Covington) u novoj se poruci na Instagramu još jednom obrušio na najboljeg košarkaša današnjice i jednog od najvećih američkih sportista u historiji.

Kovington često pažnju javnosti privlači raznoraznim provokacijama, a polugole djevojke na društvenim mrežama samo su dio dekora. Ovaj put u majici "Fuck LeBron" UFC borac se obrušio na zvijezdu Lejkersa nakon osvojenog NBA naslova te ga krivi za lošu gledanost finala.

- Moram čestitati svom prijatelju Lebronu. Želio bih da možeš okriviti pandemiju, ali svima je već zlo od tvog sr*** oko socijalne i rasne jednakosti. A dok gledanost NBA-a pada, UFC-ova raste, kao i naši novčanici, napisao je Kovington, prenosi "Gol.hr".

Mnogi kažu da iza Kovingtona stoji politika. On je veliki fan američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump), koji se i sam prepucavao sa Džejmsom. S druge strane Tramp je oduševljen Kovingtonom, koji je možda i najpoznatiji njegov pristaša u američkom sportu te za njega spremno obavlja ovakve provokacije. Neki ga nazivaju i Trampovim trolom, ali Kovington je ušavši u ovakva politička prepucavanja dobio na određenoj popularnosti te ju na sjajan način iskorištava u UFC-u.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.