POTVRĐENO ZA AVAZ

Dževad Poturak u Sarajevu sprema borilački spektakl

Krajem septembra će se organizovati manifestacija u režiji "BH Machinea"

Poturak: Nova manifestacija u organizaciji najboljeg bh. K1 borca. AVAZ

Piše: E. Ćosić

30.7.2021

U Sarajevu se sprema borilački spektakl. Krajem septembra će Hills ugostiti manifestaciju koju organizuje "BH Machine" Dževad Poturak

Kako je potvrdio za "Avaz", Poturak će, kao što je bilo do sada, organizovati manifestaciju u kojoj će učešće imati nekoliko sjajnih boraca. 

- Interesantno je da su momci već krenuli trenirati, da je tu veliki broj momaka koji se priprema za naredna takmičenja. Sprema se veliki spektakl u Hillsu u mojoj organizaciji kao što je to bilo i do sada - rekao je Poturak, te otkrio imena učesnika:

- Nastupit će Adnan Redžović, Ahmed Krnjić i niz drugih mladih šampiona, koji će na ovaj način dobiti priliku da se dokažu. Ovih dana pregovaram sa borcima iz regije, a doći će i nekoliko boraca iz Nizozemske. 


Poturak: Pregovara sa nekim borcima iz regiona. ARHIV

Kod Poturka prilikom svake organizacije borilačkih manifestacija vlada veliki entuzijazam, a istakao je da je sve u svemu zadovoljan podrškom institucija i privrednika. Podcrtao je čvrstu i uspješnu saradnju sa BH Telekomom.

- Sa obzirom na to kakva je situacija u državi, mogu reći da sam zadovoljan sa podrškom institucija i privrednika. Idemo dalje do dobrih rezultata u svijeti K1 sporta i kik boksa u Bosni i Hercegovini - poručio je Poturak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.