OGOLIO DUŠU

Predstavnik BiH na Evroviziji: Pokušao sam sebi oduzeti život

Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto, rekao je Vukašin Brajić

Vukašin Brajić. Facebook

L. S. R.

17.5.2024

Vukašin Brajić, koji je 2010. godine predstavljao našu zemlju na Eurosongu, progovorio je o teškom životnom razdoblju te otkrio da je želio sebi oduzeti život.

- Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osjećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto - iskren je Brajić.

Smatra da imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu.

- Hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno. Ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu srpsku Novu godinu na VMA - rekao je pjevač i dodao  da je to bio momenat u kojem je shvatio da tamo s druge strane "nema ničega".

- Ako ovdje nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da to više nikada neću da pokušam -  rekao je Vukašin.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.