UFC BORAC

Rafael Fiziev: Habib je dosadan borac, nisam njegov fan

Kirgistancu se ne sviđa stil Nurmagomedova

Fiziev: jedan od najvećih potencijala u UFC-ovoj lakoj kategoriji. TWITTER

E. Ćosić

9.8.2021

Rafael Fiziev proteklog vikenda na UFC 265 jednoglasnom odlukom sudija savladao je Bobija Grina (Bobby Green) i tako nastavio opravdavati status jednog od najvećih potencijala u UFC-ovoj lakoj kategoriji.

Pobjeda protiv Grina bila mu je četvrta zaredom, a jedini poraz doživio je u debiju protiv Magomeda Mustafaeva. Inače, Fiziev je u MMA prešao iz kikboksa i muj taija, a bije ga glas atraktivnog borca koji posjeduje širok repertoar vještina. On se u razgovoru sa Džejmsom Linhom (James Lynch) dotakao Habiba Nurmagomedova i njegovog stila borbe.

- Nikada nisam bio njegov fan jer imamo drukčije stilove. Velika je razlika u našim stilovima borbe. Ja sam udarač, a on je hrvač. On je jako dobar hrvač i s hrvanjem koje je na razini njegovog možete pobijediti svakoga, ali ne sviđa mi se takav način borbe. Ne volim borbe poput one između Islama Makačeva (Makhachev) i Drua Dobera (Drew). Radilo se o tri runde hrvanja i ničega drugog. Islam je pobijedio, ali bila je to dosadna borba - rekao je Fiziev.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.