TUZLA

Treća sreća za Nalićev tim

Ekipa će dočekati meč u karantinu u Lukavcu

Nalić: Šef struke nada se pobjedi

J. J.

11.11.2018

“Crveno-crni” su poslije trijumfa u Krupi na Vrbasu napokon upisali na konto “tricu”, a potvrdu tog uspjeha tražit će danas (13.30 sati) pred domaćom publikom protiv uvijek neugodnog Širokog Brijega. Prema kladionici MOZZART kvota na pobjedu Tuzlaka iznosi 2.80, na remi je 2,65, a na pobjedu gostiju 2,90.

Gosti iz Hercegovine su četvrti na tabeli sa 23 boda, jednim više od Tuzlaka, a trener Slobode Zlatan Nalić, kao i uvijek do sada, najavljuje igru na pobjedu.

- Utakmica protiv Širokog Brijega bit će veoma dobra. To su pokazala naša dva prethodna susreta, koja su završila remijima. Nadamo se da će ovog puta malo više sreće biti na našoj strani i da ćemo uspjeti da u trećem pokušaju ostvarimo pobjedu - poručio je šef struke Slobode.

Mladi napadač Edis Smajić također je optimista.

- Atmosfera u svlačionici je super. Dobro smo se spremili te se nadamo pozitivnom rezultatu. Moramo dati sve od sebe i nadam se da će novi bodovi ostati na Tušnju – kazao je Smajić.

Dodajmo da je ekipa Slobode ovaj domaći susret dočekala u karantinu u Lukavcu. Mir i izolacija trebali bi biti dobitna kombinacija da “Crveno-crni” obraduju Tušanj.

Sloboda - Široki Brijeg

SLOBODA: Čokorilo, Beganović, Salihović, Adžem, Ivetić, Hadžanović, Alispahić, Pršeš, Smajić, Husejinović, Vidović. Trener: Zlatan Nalić.

Nedostaju: Vukliš, Baraban, Ignjatović (kartoni), Vasiljević, D. Hodžić (povrede).

ŠIOROKI BRIJEG: Bilobrk, Kvesić (Vukoja), Barišić, Franjić, Eliomar, Marić (Bagarić), Ćorluka, Jurić (Matić), Kovačić, Begonja, S. Marković. Trener: Goce Sedloski.

Nedostaju: -.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.