ZENICA

Sjajna atmosfera na treningu mlade reprezentacije

"Zmajići" trenirali u Trening centru NSBiH

D. J.

20.3.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u Trening centru NSBiH u Zenici već drugi dan u okviru priprema za početak kvalifikacija za Euro.

Atmosfera na današnjem treningu, kao što je i uobičajeno za U-21 selekciju, bila je izvrsna, a igrači su zagrijavanje upotpunili neizostavnim čvokama. Posebne pohvale zaslužuje i služba za održavanje travnjaka, koji je, unatoč posljednjim kišama, bio odlično pripremljen.

Marijan Ćavar, centralni veznjak, upisao je već 11 nastupa za našu mladu reprezentaciju i postigao dva pogotka. U kratkoj izjavi koju je jutros dao za „Avaz“ istakao je da igrači s nestrpljenjem očekuju naredne izazove.

- Očekuje nas još dosta jakih utakmica, dugo se poznajemo ne samo iz reprezentacije nego i iz klupskih utakmica. Atmosfera je i ovaj put na dosta visokom nivou, kao što je bilo i prošle godine. Očekuje nas utakmica na Grbavici, dosad smo igrali u Trening centru u Zenici, gdje je, iako je mala tribina, uvijek bilo mnogo navijača koji su nam davali dobru podršku. Nadam se da će tako biti i u utorak u Sarajevu – rekao je Ćavar.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.