PREMIJER LIGA BIH

Željezničar pred derbi sa Zrinsjkim: Karantin u Međugorju

Izuzev Aleksandra Kosorića, koji ima suspenziju zbog tri žuta kartona, svi ostali igrači će konkurisati za predstojeću utakmicu

Plavi su danas trenirali na glavnom terenu stadiona Grbavica. FK Željezničar

Piše: G. Š.

30.11.2020

Fudbaleri Željezničara su danas u okviru priprema za naredni prvenstveni susret protiv Zrinjskog obavili trening na glavnom terenu stadiona Grbavica, a ekipa će sutra otputovati u Međugorje.


- Nakon ubjedljive pobjede u petak protiv domaće Mladosti, Plavi su već u subotu počeli s pripremama za naredni premijerligaški ispit u kojem naš tim gostuje Zrinjskom. Plemići su za vikend remizirali sa Slobodom 0:0 i sigurno je da nas u srijedu očekuje još jedna uzbudljiva utakmica između ova dva rivala, saopćeno je iz FK Željezmičar.


Današnji trening obavili su svi fudbaleri u punom intenzitetu, te će izuzev Aleksandra Kosorića, koji ima suspenziju zbog tri žuta kartona, svi ostali konkurisati za predstojeću utakmicu.

- Naš tim će sutra otputovati u Sportski centar Circle u Međugorju, gdje će boraviti i trenirati do derbi susreta 17. kola m:tel Premijer lige BiH. Utakmica između Zrinjskog i Željezničara igra se u srijedu s početkom od 15 sati, uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV, podsjećeju s Grbavice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.