PREMIJER LIGA BIH

Sloboda nastavlja pripreme u Semberiji: Naradena provjera 7. februara

Prema ranije utvrđenom planu, naredni test meč bit će odigran 7. februara kada će crveno-crni odmjeriti snage sa selekcijom Tuzlanskog kantona

Tuzlaci imaju odlične uslove za rad. FK Sloboda Tuzla

Piše: G. Šumar

3.2.2021

Nakon kontrolne utakmice protiv TSC-a u Bačkoj Topoli (2:1), tuzlanski crveno-crni su se vratili u BiH, no pripreme su nastavili van Tuzle.

- Naša ekipa trenutno se nalazi u Etno selu "Stanišići", gdje nastavljaju trenažni proces i uigravanje. U Semberiji su ih dočekali sjajni uslovi za rad, a povratak kući planiran je za subotu, saopćeno je iz FK Sloboda Tuzla.

Prema ranije utvrđenom planu, naredni test meč bit će odigran 7. februara kada će crveno-crni odmjeriti snage sa selekcijom Tuzlanskog kantona. Ova utakmica igrat će se na pomoćnom terenu stadiona Tušanj ili na stadionu u Bukinju.

- Imali smo dobru provjeru u Bačkoj Topoli... Što se tiče naše igre, mogu biti zadovoljan, jer vidljivo je da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Nama je rezultat u drugom planu jer još se uigravamo za ono što nas čeka na proljeće. Važno je da smo prethodni susret okončali bez povreda. Kada smo na svom nivou možemo igrati protiv svake ekipe, objasnio je Dženis Beganović, koji je euro golom iz slobodnjaka donio poravnanje crveno – crnim protiv TSC-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.