KOŠEVO

FK Sarajevo raspisao konkurs za glavnog kuhara

Oglas traje do 15. aprila 2021. godine

Sa treninga bordo tima u Butmiru. FK Sarajevo

Piše: G. Šumar

5.4.2021

Fudbalski klub Sarajevo raspisao je oglas za posao glavnog kuhara. Uslovi: III stepen SSS, jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, sposobnost za timski rad, sposobnost planiranja i organiziranja, sposobnost rada u stresnom okruženju, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Glavni poslovi i odgovornosti: Kuhanje tri obroka dnevno i po potrebi i ostale obroke; vodi računa od ishrani fudbalera akademije i prvog tima na gostujućim utakmicama ako se za to ukaže potreba; vodi računa o radu i higijeni u kuhinji; brine se o namirnicama i rokovima na namirnicama te ih dostavlja sekretaru Omladinskog pogona; za svoje poslove odgovara šefu omladinskog pogona i sekretaru omladinskog pogona; radi i druge poslove koje mu u nadležnost prenese Šef omladinskog pogona i sekretar omladinskog pogona.

- Radno mjesto: Butmir - Ilidža, Puno radno vrijeme. Potrebni dokumenti: Kratka biografija i CV, te dokaz o stručnoj spremi. Oglas traje do 15. aprila 2021. godine, a prijave je potrebno slati na [email protected], saopćeno je iz FK Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.