BH FUDBAL

Navijači Mladosti poručili: Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!

"Želimo poslati naše riječi zahvalnosti gospodinu. Hadžifejzoviću i Mijajloviću za njihovu nedvosmislenu podršku našem Klubu u borbi za pravdu"

Navijači Mladosti ne odustaju. Arhiv

M. K.

3.6.2021

Dosta glasni su navijači MladostiDK, popularna Crvena legija, ovih dana, u svojoj bici odnosno pokušaju da pronađu pravdu za svoj omiljeni klub, koji je od strane FSBiH eliminisan iz Premijer lige BiH jer nisu dobili licencu za takmičenje.

Ovog puta povod njihovog javljanja na svom FB profilu bila je fotografija na kojoj poznati bh novinar Senad Hadžifejzović i sportski novinar Marjan Mijajlović poziraju s dresom Mladosti.

"Dobro veče dragi gledaoci. Ovo je rat!

Ovim riječima gospodin Senad Hadžifejzović je objavio rat u Bosni i Hercegovini, ovim istim riječima objavljujemo rat savez korupcije i kriminala koji vodi prljavi rat protiv naše omladine!

Želimo poslati naše riječi zahvalnosti gospodinu. Hadžifejzoviću i Mijajloviću za njihovu nedvosmislenu podršku našem Klubu u borbi za pravdu. Ovo je nešto što se očekivalo od svakog čovjeka, posebno od ova dva velika BH novinarstva, ali smo bili beskrajno oduševljeni.

Pozivamo oboje da nam odaju počast i budu naši gosti u prvom kolu Premijer lige BiH 2021/2022 sezone u kojoj ćemo sigurno igrati, a molimo gospodina Hadžifejzovic da ugosti našeg predsjednika u svom Centralnom dnevniku Face TV-a kako bi cijela javnost saznala o čemu se radi u ratu saveza protiv mladih!

Ovo je ujedno i zahtjev i poziv, poziv za pomoć svim medijima u BiH da otvoreno stanu na stranu istine i pravde protiv nepravde, da stane uz naš Klub jer sada, nakon detalja koje smo svi saznali prethodnih dana , savršeno je jasno da se radi o savezu bez presedana na našu omladinu.

Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!", napisali su navijači Mladosti na FB.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.