NAKON ZAHTJEVA NAVIJAČA

FK Velež pustio u prodaju donatorske karte uoči gradskog derbija

Tako je pokrenuta akcija pomoći klubu koji iza sebe ima armiju vjernih navijača

Pred igračima Veleža je važna utakmica. Društvene mreže

M. K.

11.10.2021

U 13. kolu Premijer lige BiH, koje dolazi nakon reprezentativne pauze tokom kvalifikacija za SP, očekuje nas nekoliko zanimljivih duela, između ostalog i gradski derbi između Veleža i Zrinjskog na stadionu "Rođeni".

Velež će ugostiti Zrinjskog u petak (17:00 sati) na praznom stadionu s obzirom na kaznu FSBiH koja još nije istekla, a koja je izrečena nakon nedavnog incidenta na utakmici Velež - Borac.

Uoči utakmice u Vrapčićima FK Velež je nakon zahtjeva navijača, pustio donatorske karte u prodaju, te je tako ponovo pokrenuta akcija pomoći klubu koji iza sebe ima armiju navijača.

U svemu su iz kluba obavijestili javnost putem svog Facebook profila.

"Na zahtjev naših vjernih navijača koji po ko zna koji put žele da pokažu svoju ljubav prema voljenom Klubu, u prodaju su puštene donatorske karte za utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i HŠK Zrinjski, koja je na programu u petak, 15.10.2021. godine u 17:00 sati na stadionu "Rođeni".

Od danas se donatorske karte mogu kupiti putem web shopa koji se nalazi na službenoj stranici, a od sutra (utorak, 12.10.2021.) od 11:00 sati iste će se moći kupiti i u prostorijama Kluba u Cernici. Cijena donatorske karte iznosi 5 KM.

Donatorske karte možete kupiti putem Web shopa koji se nalazi na službenoj stranici Kluba.

Zato Vas ovim putem pozivamo da još jednom pokažemo da smo Klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa. Podržimo Rođene u njihovoj, odnosno našoj zajedničkoj borbi, te kupovinom donatorske karte pokažimo da smo jedinstveni i da idemo zajedno do kraja!

Idemo svi kao jedan, Mostar u srcu, Velež do groba!", poručuju iz mostarskog kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.