PRED FIFA-OM I CAS-OM

FK Sarajevo postigao sporazum sa Pejovićem i obustavio postupke protiv kluba

Fudbalski klub Sarajevo se zahvalio Aleksandru Pejoviću, te Sindikatu profesionalnih fudbalera BiH, medijatorima u ovom pregovaračkom procesu, koji je rezultirao s poslovne strane pozitivno po klub s Koševa

E. Ćosić

Pejović: Od početka bio korektan

Foto: arhiv


Fudbalski klub Sarajevo i bivši igrač kluba s Koševa, Aleksandar Pejović, postigli su sporazum, te je fudbaler obustavio postupke pokrenute protiv kluba pred međunarodnim fudbalskim sudovima (FIFA i CAS).

Pejović je u izjavi za klupsku stranicu, pojasnio postignut dogovor.

- Od početka sam htio na korektan način postići dogovor Sarajevom. Imao sam prelijep period u klubu. Dolaskom novog Investitora i njegove administracije, odnos u klubu se mnogo promijenio i nisam htio biti prepreka procesima koji vode klub prema naprijed. Drago mi je što smo postigli dogovor i klubu od srca želim uspješan nastup na posljednjoj utakmici polusezone protiv Veleža, ali i da do kraja sezone ispune sve sportske ciljeve - rekao je Pejović.

Fudbalski klub Sarajevo se zahvalio Aleksandru Pejoviću, te Sindikatu profesionalnih fudbalera BiH, medijatorima u ovom pregovaračkom procesu, koji je rezultirao s poslovne strane pozitivno po klub s Koševa.

NA VRH

Podijeli članak na