VIJEST JE POTRESLA MNOGE

Dženanovi prijatelji teško podnijeli odlazak svog kolege: Tvoja prva ljubav je lopta i tu si bio neponovljiv

Čeligija je bio član Futsal kluba Konjic, a u karijeri je igrao još za Centar, Tango, Vilimdorf, Potpićan, kao i za kinneski Čengdu

Dženan Čeligija je preminuo u 32. godini. Društvene mreže

M. K.

15.2.2022

Vijest o iznenadnoj smrti 32-godišnjeg bh. futsalera, Dženana Čeligije, potresla je bh. javnost.

Podsjećanja radi, Čeligija je bio član Futsal kluba Konjic, a u karijeri je igrao još za Centar, Tango, Vilimdorf, Potpićan, kao i za kinneski Čengdu.

Čeligija je imao stotine prijatelja pogotovo u svijetu futsala, a oproštajne poruke nekih od njih su bile izuzetno emotivne i najbolje pokazuju koliko je nesretni futsaler bio omiljen među svojom rajom.

- Teško mi je bilo šta pisati. I opet sam daleko... Volio sam te brate moj puno i zauvijek ćeš biti dio naše četvorke, poručio je putem svog Facebook profila nekadašnji fudbaler FK Sarajevo Kenan Handžić.

Sipović je bio Dženanov veliki prijatelj. Facebook

Emir Sipović, bh. futsaler, također se oglasio putem društvenih mreža emotivnom porukom povodom smrti svog velikog prijatelja:

- Ti si još jedan dokaz da Allah dž.š. uzima samo one najbolje. Dok sam živ ja, živiš i ti brate moj, da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi džennet, napisao je Sipović.

Dženanovi prijatelji ostavili su mnoge emotivne poruke. Facebook

Još jedan poznati bh. futsaler, Amel Handžić označen je na Facebooku skupa s nekoliko prijatelja, a oni su se povodom Dženanove smrti oglasili riječima:

- Prerano je ovo sve moj Dženo, previše rano. Tvoja prva ljubav je lopta i tu si bio neponovljiv. Nevjerovatno je koliko si nam svima bio drag, ali Gospodaru su bio najdraži, stoji u objavi.

Dženaza će biti obavljena sutra u 14:00 sati na mezarju Ravne Bakije. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.