NAJAVA

Lejkersi gostuju Vašingtonu, Denver pokošen povredama dočekuje Toronto

Prvi dvojac u posljednjih 11 godina sa tripl-dabl učinkom

V.D

16.12.2018

Noćas je na programu 7 utakmica NBA lige. Vašington je u seriji od četiri vezana poraza i dočekuje Lejkerse koji u posljednje vrijeme igraju dosta dobro.

MOZART kladionica na ovaj duel nudi sljedeće kvote, na pobjedu Lejkersa kvota je 1.75, a na pobjedu domaćina 2.30.

Sinoć su Lebron Džejms (Lebron James) i Lonzo Bol (Lonzo Ball) ostvarili tripl-dabl i postali prvi dvojac u posljednjih 11 godina sa tim učinkom.  Lejkersi će igrati bez Brendona Ingrama(Brandon), Ražon Ronda (Rajon Rondo) i upitan je Džavejl Mekgi (JaVale McGee).
Kod domaćina Dvajt Hauard (Dwight Howard) je još uvijek van parketa, a za večerašnji meč je upitan Oto Porter (Oto Portter).

Duel dvije prvoplasirane ekipe konferencija, i dvije ekipe sa najmanje poraza u sezoni.

Prema MOZZART kladionici, Toronto je favorit u ovom duelu i na pobjedu gostiju kvota iznosi 1.75, a na pobjedu Denvera kvota je 2.30.

Iako se očekivalo da će Denver biti u borbi za plej of, niko se nije nadao da će Jokić i društvo biti na prvom mjestu zapadne konferencije nakon tridesetak odigranih utakmica.

Pokošeni povredama noćas čekaju Toronto u Koloradu.

Gosti nakon što su ljetos osigurali usluge Kavaji Lenarda (Kawhi Leonard) su jedni od najvećih favorita da na kraju sezone igraju veliko finale. Samo 8 poraza u sezoni i čak dvije pobjede protiv aktualnih šampiona i prvih favorita za titulu.

U prvom duelu ove godine, Denver je slavio u Torontu i Reptorsi će nastojati da uzvrate na teškom gostovanju. 
Denver ima velikih problema sa povredama i večeras će igrati bez Geri Herisa (Garry Harris), Pola Milsapa (Paul Millsap), Vila Bartona (Will Barton), Ajzeje Tomasa (Isaiah Thomas). 

Kod gostiju neće biti Jonasa Valančiunasa (Jonas Valanciunas) i Normana Pauvela (Norman Powell), a pod znakom pitanja je nastup Kajla Lauria (Kyle Lowry) i Paskala Siakama (Pascal Siakam).

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.