SKANDAL Incident se dogodio uoči košarkaške utakmice Crvena Zvezda - Partizan

Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga kazna od 60 dana zbog prebijanja na utakmici?

Avaz.ba
07.04.2019 23:32

Foto: Kurir.rs

Ako se bude primjenjivao Zakon o sprječavanju nasilja na sportskim priredbama, Milan Kalinić će odgovarati za prebijanje Dalibora Krkovića 

Skandal prije početka vječitog košarkaškog derbija mogao bi da dobije epilog na sudu! Milana Kalinića čeka 30 do 60 dana robije zbog brutalnog prebijanja jednog čovjeka i to na parketu dvorane Pionir!

Jezive i nedopustive scene za ulicu, a ne mjesto na kome se odvija sportski događaj... Čovjek sa kojim se Kalinić potukao je Dalibor Krković, nekadašnji funkcioner Crvene zvezde i privrednik i lokalni političar iz Kule. Kako saznaje Kurir.rs, do sukoba je došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena. Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice.

Potom se uključio je i Marko Pavlović, direktor marketinga Zvezde. Došlo je do psovki, koje su kulminirale tučom! Prvo je Krković udario Pavlovića, a onda je Kalinić izgubio kompas i krenuo da brutalno tuče Krkovića. Prava je sreća da su tu našao Dragan Šutanovac, koji je odvukao Kalinića i time spriječio još krvaviji sukob. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja?!

Komentari

NA VRH