ZAPADNA NBA KONFERENCIJA

Lebron razbio Denver i odveo Lejkerse u finale poslije 10 godina

Prednost koja je cijelu utakmicu vagala od tri do deset poena, a završni udarac Nagetsima zadao je Lebron koji je vezao sedam poena dvije minute prije kraja za 115:103

N. Aj. / Avaz.ba

Lebron dao 38 poena

Foto: AFP


Denverov san o NBA prstenu je završen! I to nakon ubjedljivog poraza od Los Anđeles Lejkersa u finalnoj seriji Zapadne NBA Konferencije.

  • Lejkersi slavili

    Lejkersi slavili

    Foto: AFP


Ovaj posljednji peti meč Lejkersi su dobili lakše nego što se očekivalo, 117:107, prošli su u finale NBA lige poslije 10 godina. Denverova igra bila je loša i nedovoljna da se sruše Džejms Lebron (James LeBron) i ekipa. 

Prednost koja je cijelu utakmicu vagala od tri do deset poena, a završni udarac Nagetsima zadao je Lebron koji je vezao sedam poena dvije minute prije kraja za 115:103.

Džejms je meč završio sa 38 poena, 16 skokova i 10 asistencija, a pratio ga je Entoni Dejvis (Anthony Davis) sa 27 poena. Grin (Green) i Karuzo (Caruso) su imali po 11 u redovima Lejkersa.

  • Dejvis dao 27 poena

    Dejvis dao 27 poena

    Foto: AFP


Nikola Jokić je meč završio sa 20 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je isto toliko ubacio i Grant koji je dodao devet skokova. Marej (Murray)je imao 19 poena i osam asistencija, Milsap (Millsap) je imao 13, a Moris (Morris) i Porter su dodali po 10.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na