BIZARNO

"Iskihala" prsten nakon 12 godina

Moja je majka kupila taj nakit za moj 8. rođendan

Abigejl Tompson. Daily Mail

S. N.

28.1.2019

Abigejl Tompson (Abigail Thompson, 20) već je poznata Britanka. Ona posredstvom društvenih mreža daje savjete o ljepoti i kozmetici i na tome više nego pristojno zarađuje.

No, ovog puta dospjela je u medijsku žižu nakon što je imala jaki napad kihavice.

Djevojci je u tim momentima iz nosa izletio zlatan prsten. Šokirana onim što je vidjela i doživjela, ona je uzela taj komad nakita i shvatila da se radi o prstenu majke koji je nestao prije 12 godina!

Kako prenosi ''The Daily Mail'', ona nije ni slutila da je prsten u njenom nosu. Kaže da je povremeno imala kihavice, ali da je to smatrala normalnom reakcijom.

- Moja je majka kupila taj nakit za moj 8. rođendan. Htjela mi ga je pokloniti, ali je on nestao. Bila je uvjerena da ga je ukrala jedna od prijateljica koja je bila tada na zabavi. Kada sam počela kihati prije nekoliko dana, u jednom momentu sam osjetila i bol u nosu. Nisam obraćala pažnju, misleći da je to zbog serije kihanja koju sam imala. Kada sam pogledala u maramicu, mom čudu nije bilo kraja - ispričala je ona novinarima.

Navela je dalje da je odmah svima javila šta se desilo.

- Prsten jeste zahrđao, ali je dijamant na njemu i dalje tu. Sada ću ga očistiti i ne skidam ga s ruke više nikad - rekla je Tompson.

Plastični hirurg Navin Kavale (Naveen Cavale), kojeg je ''The Dialy Mail'' kontaktirao, kaže da mu nije nikakvo iznenađenje kada pročita ovakve priče.

- Dešava se mnogo češće nego što mislite. Djeca stalno sebi guraju u nos igračke. Priča jeste malo neobična, ali ovakvih stvari ima mnogo češće nego što mislite. Samo što se rijetko objavljuju - lakonski je prokomentirao.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.