DA PADNEŠ U NESVIJEST

Nakon što je plesala na stolu Bezosova zaručnica uskočila u majičicu koja košta 4.450 eura

Bezos i Sančez trenutno odmaraju na otoku Sveti Bartolomej, a prethodnih dana Sančez je tulumarila povodom svog 54. rođendana

Sančez i Bezos. Instagram

M. Z.

19.12.2023

Loren Sančez (Lauren Sanchez) voli luksuzne stvari, a u njenoj kolekciji skupocjene odjeće nalazi se i jednostavan bijeli topić s printom. Međutim, riječ je o komadu s potpisom Chanela, za koji je izdvojila nevjerovatnu svotu.

Iako je prošle sedam otkriveno da Džef Bezos (Jeff) i Laura Sančez ipak štede, zaručnica jednog od najbogatijih ljudi na svijetu prošetala je topić od čije vrtoglave cijene boli glava!

Bezos i Sančez trenutno odmaraju na otoku Sveti Bartolomej, a prethodnih dana Sančez je tulumarila povodom svog 54. rođendana i u jednom trenutku čak zaplesala na stolu. Nedjelju je par iskoristio za šetnju za koju je Sančez obukla ležernu, ali vrlo skupu odjeću.

Kako prenosi PageSix, kratki top s potpisom Chanela košta čak 4.450 američkih dolara, a bio je dio kolekcije s temom krstarenja F1 2023.

Skupocjeni bijeli topić kratkih rukava Sančez je kombinirala uz vruće hlačice, a na ruci se isticao njen nevjerovatno skup zaručnički prsten kojim ju je Bezos zaprosio ranije ove godine tokom ljetnog odmora, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.