DUBAI

Žena milionera otkrila šta joj on brani, a na šta je tjera

Jedna žena bogataša otkrila je je nekoliko ''ludih'' stvari koje joj njen suprug govori, a mnoge je šokirala

Opisala svoj život s bogatim Arapom. TikTok

M. Z.

3.1.2024

Jedna žena bogataša otkrila je je nekoliko ''ludih'' stvari koje joj njen suprug govori, a mnoge je šokirala. Naime, Soudi, koja živi sa svojim milionerom Džamalom (Jamal) u Dubaiju, tvrdila je da joj njen muškarac govori da sebi kupi Chanel torbu (od njegovog novca), ako je uznemiri, a organizirat će i putovanje u Italiju kada se ona zaželi pizza, piše The Sun.

Evo zašto bi je se odrekao

Ali ne samo to, bogatašica je ispričala i zašto bi je se njen muškarac ''odrekao'' - i to nema veze s njenim ponašanjem, zapravo je to zbog njenih luksuznih kupovina.

Otvarajući se na internetu, Soudi je pitala svoje pratioce:

- Ko ne voli ludog bogatog Arapa?

@soudiofarabia Who doesnt love a crazy rich Arab? 😏 #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Zatim je otkrila "lude stvari" koje joj on govori. Prvo je Soudi podijelila video u kojem je niz luksuznih automobila, uključujući Rolls-Royce i Bentley, jer je tvrdila da je njen muškarac izjavio: "Zašto imati jedan luksuzni automobil kada možete imati tri?"

Tada je Soudi ispričala kako joj suprug kaže:

Privatni avion

- Žao mi je što sam te uzrujao, idi kupi još jedan Chanel.

Osim toga, Soudi je podijelila da je njen muškarac milioner također izjavio:

- Ne možemo kupiti privatni avion dok počnem zarađivati 10 miliona dolara sedmično.

Soudi je, također, ispričala da bi njen suprug za hranu napravio svašta:

-Želim pizzu, idemo u Italiju - rekao je u jednom od njenih videa.

No, to nije sve, jer je bogata domaćica tada otkrila razlog zašto bi je se njen muškarac ''odrekao''. Naime, tvrdila je da joj je on rekao da bi je se odrekao ako ikada kupi išta drugo osim 24-karatnog zlata.

Konačno, prema Soudi, Džamal je veliki fan putovanja, jer je tvrdila da je ranije izjavio:

- Ove godine smo putovali u samo deset novih zemalja, nisam postigao svoj cilj.

TikTok isječak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @soudiofarabia, mnoge je očito ostavio šokiranima jer je brzo postao viralan i od tada je sakupio nevjerovatnih 1,1 milion pregleda.

Životni stil

No, korisnici društvenih mreža ostali su podijeljeni u pogledu videa - dok su neki bili zavidni i zadivljeni njenim životnim stilom, nisu svi bili tako oduševljeni. Jedna osoba je napisala: “Trebam nekog ovakvog! Putovanje bi bilo nevjerovatno!” Druga je dodala: "Živi san." Treća je osoba komentirala: “Zamislite da ste tako bogati.” Međutim, u isto vrijeme nisu svi bili toliko ljubazni, a mnogi su brzo prozvali Soudi ''sponzorušom''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.