FITNES ZADATAK

Žena koja nije mogla odraditi 4 minute kardija pokazala šokantnu transformaciju: Sada je bomba

Nakon 100 dana, bila je lakša 19 kilograma

Šokantna transformacija. Tik Tok

D. R.

23.7.2023

Eli Mekenzi Vils (Elle McKenzie-Wills) nije mogla smisliti odlazak u teretanu. Mrzila je pokretne stepenice na kojima bi morala odraditi kardio vježbe, pa bi nakon svega 4 minute odustala. Zato je samo dizala utege, ali to nije dovelo do značajnih promjena.

- Išla bih u teretanu i usredotočila se na dizanje utega, ali nisam radila ništa za svoje zdravlje kardiovaskularnog sistema. Bilo je izuzetno teško koristiti spravu s pokretnim stepenicama. Osjećala sam se kao da mi pluća otkazuju. Svaki korak bio je kao da su utezi pričvršćeni za moje gležnjeve. Bilo koja kardio sprava bila mi je neprijatelj -  ispričala je Mekenzi Vils.

Početkom 2023. dala je sebi zadatak poboljšati kardio sposobnost. Počela je trčati. Odrekla se alkohola. Nakon 100 dana, bila je lakša 19 kilograma.

- Zbog toga što bih pila alkohol, mamurna sam se prejedala. Kad sam se riješila jedne nezdrave navike, sve se posložilo. Nisam imala pojma u koliko je lošem stanju moje mentalno zdravlje. Patila sam od napada panike i depresije. Sada sam sretna, zdrava i samouvjerena - dodala je.

Drastična razlika. Twitter

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.