NOGOMET

Pjanićeva Roma srušila Real: Keita odbio rukovanje s Pepeom

Golom legendarnog Francesca Tottija

(N. K.)

30.7.2014

 

Golom legendarnog Francesca Tottija u 57. minuti, Roma je u Dallasu pobijedila Real 1:0 i tako "kraljevskom klubu" zatvorila vrata finala International Champions kupa.

 

Real je imao svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu, ali ih nisu iskoristili, što su Rimljani kaznili te tako onemogućili pobjedniku Lige prvaka da obrani naslov u SAD-u.

 

A utakmica nije imala dobar uvod, jer je veznjak Rome Seydou Keita odbio rukovanje s Realovim Pepeom, a zatim je na njega i bacio bočicu s vodom.

 

 

Momčad Carla Ancelottija bolje je otvorila susret, a na prvu priliku se čekalo do 20. minute kada je pucao Bale nakon ubacivanja Vazqueza, ali nije to bilo opasno.

 

Roma se orijentirala na kontre, iz kojih su najviše prijetili preko Francesca Tottija. U prvom poluvremenu "kraljevi" su bili bolji, a najopasniji su bili nakon kombinacija Luke Modrića i Balea, međutim mreže su mirovale.

 

Početni rezultat na semaforu je stajao do 58. minute, a onda je Roma povela. Alessandro Florenzi je ubacio s desne strane, a u šesnaestercu je loptu prihvatio Totti i rutinirano pogodio za slavlje Rimljana.

 

Izmjene su dosta usporile tempo utakmice pa do kraja više nije bilo pravih prilika za promjenu rezultata. Miralem Pjanić je na terenu bio do 66. minute.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.