NOGOMET

Sušić i ekipa u hotel "Tuzla", gosti na Modracu

Uoči prijetaljskog meča sa Lihtenštajnom

E. M.

3.9.2014

Tuzla se sprema za doček najboljih fudbalera BiH. Na stadionu Tušanj završava se montažna VIP loža sa 350 mjesta, a postavlja se i novi elektronski semafor za koji je izdvojeno 10.000 eura.

Kada ja pak riječ o našem državnom timu, ekipa Safeta Sušića u Tuzlu stiže danas oko podneva. Bit će smješteni u hotelu "Tuzla", a nakon ručka, uslijedit će popodnevni odmor, a zatim će se uputiti na trening koji je zakazan za 17 sati na Tušnju.

Što se tiče našeg protivnika, selekcije Lihtenštajna, oni su već doputovali u Sarajevo danas, a na put za Tuzlu će se zaputiti u četvrtak, na dan utakmice. Prije toga će odsjesti u hotelu "Senad od Bosne" na jezeru Modrac, a poslije odmora, slijedi odlazak na Tušanj i kontrolna utakmica sa našim nacionalnim timom u 17 sati.

Poslije meča, za goste iz Lihtenštajna je planirana i večera, nakon čega se vraćaju u Sarajevo, pa sa aerodroma Butmir lete kući.

Slično će biti i sa našim igračima, koji će se nakon utakmice zaputiti u Zenicu, u trening kamp reprezentacije gdje će dočekati prvu utakmicu kvalifikacija za EURO 2016. protiv Kipra, 9. septembra na stadionu Bilino Polje.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.