NOGOMET

Na Twitteru se oglasio Bale, dočekao ga urnebesan komentar o igri protiv Bešića

Odlična partija Zmaja u meču protiv Velsa

Autor:A. Vr.

11.10.2014

Gareth Bale je najskuplji ali i definitivno jedan od najboljih svjetskih fudbalera, međutim Muhamed Bešić je učinio da sjajni Velšanin bude totalno neutralisan u duelu sa Zmajevima.

Vezni igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić  odigrao je još jednu fantastičnu partiju u najdražem dresu. Veznjak Evertona je ponovo briljirao sredinom terena, a imao je nekoliko okršaja i sa igračem madridskog Reala i najskupljim fudbalerom svijeta Garethom Baleom. Jedan od okršaja je bio poseban.

Gareth Bale je jurio prema golu Asmira Begovića, ali se tu našao Muhamed Bešić, koji je fantastičnim startom zaustavio fudbalera Reala...

Vezni igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić  odigrao je još jednu fantastičnu partiju u najdražem dresu.

Veznjak Evertona je ponovo briljirao sredinom terena, a imao je nekoliko okršaja i sa igračem madridskog Reala i najskupljim fudbalerom svijeta Garethom Baleom.

Jedan od okršaja je bio poseban.

Gareth Bale je jurio prema golu Asmira Begovića, ali se tu našao Muhamed Bešić, koji je fantastičnim startom zaustavio fudbalera Reala...

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/139964/pogledajte-fantastican-start-besic-nakon-messija-stavio-i-balea-u-dzep#sthash.xqqyxom6.dpuf

Fenomenalna  igra našeg fudbalera nije promakla niti neutralnim gledateljima, a jedan od njih je dao urnebesan komentar nakon što se Gareth Bale oglasio na Twitteru poslije utakmice.

''Važan bod protiv Bosne, publika je bila posebna večeras (sinoć op.a), takva treba biti i u ponedjeljak'', napisao je Bale uz hastag Zajednojači. Uslijedio je komentar: ''Lijepo je vidjeti što te Bešić pustio na Twitter''.

bale-twitter

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.