NOGOMET

Čelik prolongirao promociju Darka Nestorovića

Nepoznato je da li su razlog razbijeni prozori

V. B.

12.1.2015

Čelik je danas u 12 sati, na press-konferenciji u Trofejnoj sali Stadiona Bilino polje, trebao promovisati novog trenera Darka Nestorovića, s kojim su u petak dogovorili angažaman na dvije i po sezone, ali su ceremoniju otkazali samo dva i po sata prije najavaljenog početka. Nepoznato je da li su tokom noći razbijeni prozori bili razlog za otkazivanje ove presice.

- Novi termin predstavljanja šefa Stručnog štaba, kao i sama press-konferencija bit će pomjerena za četvrtak, kada se bude održavala prozivka nogometaša - kaže se u obavijesti iz Čelika.

Direktor Muamer Islamović nije u državi, a sekretar Ismar Huskić nije nam znao kazati zbog čega je odgođena prozivka. Svi pokušaji da proteklih dana stupimo u telefonski kontakt sa trenerom Nestorovićem nisu urodili plodom.

On će, nakon što je bivši trener Milomir Odović neočekivano odlučio prihvatiti poziv Željezničara i raskinuti ugovor s Čelikom, voditi zenički tim u nastavku sezone, ali  još uvijek nije poznato i koja će pojačanja Čelik angažirati za proljeće, jer su imena koja su ranije pominjana dogovarana s bivšim trenerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.