NOGOMET

Reakcije u Hrvatskoj nakon što su saznali protivnika u baražu: Puni poštovanja prema Grcima

Avaz.ba

17.10.2017

Hrvatska je u žrijebu plej-ofa kvalifikacija izvukla Grčku. Privremeni selektor Hrvatske Zlatko Dalić zaželio je da protivnik ne bude Švedska, no ni Grčka neće biti nimalo lagana prepreka koja "Vatrene" dijeli od Svjetskog prvenstva.

Oni su možda najslabije plasirana reprezentacija u doigravanju, ali moramo biti svjesni da igramo protiv teškog suparnika, pogotovo s obzirom na to da je revanš utakmica u Grčkoj. Moramo učiniti sve za pravi rezultat u Zagrebu jer će u revanšu biti vruće. No, radujem se punom Maksimiru i podršci hrvatskoj reprezentaciji - poručio je Dalić koji se u Švicarskoj susreo i s pomoćnikom predsjednika FIFA-e Zvonimirom Bobanom. 

Dalić, koji je s HNS-om za sada dogovorio angažman samo za ove dvije utakmice, kaže kako Grci igraju čvrst nogomet s tijesnim rezultatima.

Puno će toga ovisiti o nama i našoj reprezentaciji, a nadam se samo da ćemo svi biti spremni i zdravi. To mi je najvažnije. Imamo vremena za pripremu utakmice, na nama je sada sve proučiti' - smatra selektor Hrvatske i dodaje: 

- Grci imaju iskusnu momčad te njemačkog selektora koji im donosi borbenost i agresivnost. Igraju čvrsti nogomet koji se temelji na prekidima, uvijek na tijesne rezultate - prenosi njegove riječi službena stranica HNS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.