SUMNJIVI GOL

Stojković ljut nakon derbija: Sramota me je što sam Srbin, sutra se odričem pasoša

Agencije

B92

23.9.2018

Golman Partizana Vladimir Stojković bio je izuzetno ljut i razočaran poslije remija sa Crvenom zvezdom u 158. “vječitom derbiju”.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su neriješeno 1:1, a taj duel obilježio je sumnjivi pogodak Ričmonda Boaćea.

Napadač iz Gane je u 73. minutu poslije kornera postigao gol glavom, ali taj detalj je bio poprilično nejasan, prenosi B92.

Njegov udarac je nekako zaustavio golman Stojković, a poslije žalbi obje ekipe i asistencije sudije iza gol linije, glavni arbitar Danilo Grujić je prihvatio i pokazao na centar, iako se na snimku ne vidi dobro da li je lopta prešla gol liniju.

- Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog pasoša. Sramota me je što sam državljanin ove zemlje - bjesnio je Stojković u izjavi za “Arenu sport”.

"Nikada ovako nešto nisam vidio. Moraš 300 posto da budeš siguran kada donosiš takve odluke. Bio sam ja unutra, on nije mogao da vidi izvadio sam loptu, nije prešla gol-liniju. Čestitam igračima Zvezde na borbenosti", dodao je Stojković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.