PEHOVI

Crvena zvezda znatno oslabljena: Marko Marin zbog povrede ne igra protiv Liverpula

Upitan i Vujadin Savić

Agencije

Blic.rs

22.10.2018

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi u veoma oslabljenom sastavu da se suprotstave Liverpulu u trećem kolu Lige prvaka (srijeda, 21 sat), pošto je pod znakom pitanja za taj duel Marko Marin.

Naime, njemački internacionalac nije trenirao ovog ponedjeljka pred odlazak u Englesku, pa je jasno da su male šanse da on zaigra na “Enfildu”, te će Vladan Milojević imati velikih problema i pred duel s Liverpulom, kao što je to bio slučaj u Parizu, gdje protiv “Svetaca” nije mogao igrati Ričmond Boaći (Richmond Boatye).

Da podsjetimo, Marin je na posljednja dva meča na kojima je igrao postizao golove, protiv PSG i Zemuna, dok na posljednja dva meča nije bio u sastavu. Bilo je to na duelima s Dinamom iz Vranja i Rada.

Tu nije kraj kadrovskim problemima ''crveno-bijelih'', pošto povredu vuče i Vujadin Savić, ali on ima znatno više šansi da zaigra protiv “crvenih” i pokušat će da zaustavi Salaha i Firmina. Hoće li kapiten Zvezde biti u sastavu, bit će poznato poslije treninga koji će biti održan ovog ponedjeljka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.