OPERACIJA BEČ

"Zmajevi" u obilasku austrijske prijestonice, Džeko dočekao Misimovića

Gojko Cimirot će biti spreman za meč

Misimović, Karabeg i Džeko: Potvrda dobre atmosfere. G. Šumar

G. Š.

13.11.2018

Nogometna reprezentacija BiH u četvrtak, 15. novembra, u Beču protiv Austrije igra posljednju utakmicu Lige nacija. Još su samo dva dana ostala do odgovora na pitanje hoćemo li ostvariti zacrtani cilj i plasirati se u viši rang ovog respektabilnog takmičenja. 

Jutros su naši "Zmajevi" poslije doručka dobili malo odmora, gdje će do zakazanog treninga u 17 sati na "Rax Platzu" imati priliku obići prelijepu prijestonicu Austrije.  

Kao i obično, uz naše momke će i ovaj put biti i nekadašnja "desetka" naše reprezentacije Zvjezdan Misimović, koji je iz Minhena doputovao u Beč. U hotelu ga je dočekao kapiten "Zmajeva" Edin Džeko, koji je, kao i uvijek, veoma dobro raspoložen.  

S obzirom na to da je jučerašnji trening zbog male povrede Ahilove tetive propustio Gojko Cimirot, doktor naše reprezentacije Reuf Karabeg je za "Dnevni avaz" potvrdio da će naš veznjak biti spreman za odlučujući meč prekosutra. 

Za ovu utakmicu vlada ogromno interesiranje naših navijača, gdje se jutros odmah nakon doručka pred hotelom "Sofitel", gdje su smješteni naši "Zmajevi", okupila jedna grupa njih, ali im je osiguranje hotela zabranilo da priđu reprezentativcima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.