NOU KAMP

Barcelona na sve načine pokušava da zaštiti Francuza

Igra video igrice, gleda serije

Ne vodi računa o ishrani. :AFP

Blic.rs

14.12.2018

Fudbaler Barcelone Usman Dembele (Ousmane) pruža odlične partije u poslednje vreme, ali i pravi probleme van terena, zbog čega je katalonski klub riješio da preduzme nove kaznene mjere.

Očigledno na "Nou Kampu" pokušavaju na sve moguće načine da ukrote mladog Francuza, koji se problematično i neprofesionalno ponaša van terena. Ima problema sa video igricama, gledanjem serija, ne vodi računa o ishrani, često kasni na treninge. Barcelona ga je prvo kaznila sa 200.000 eura, ali su čelni ljudi došli na još jednu ideju.

Naime, nova mjera vezana je za mobilni telefon. Dembele će morati u svakom momentu da bude dostupan i da se javlja ljudima iz Barcelone, kako bi oni mogli da imaju uvid u to šta on radi, kako se ponaša i da li ispunjava sve svoje obaveze na vrijeme. On neće smjeti da isključuje mobilni telefon, kao ni zvono na njemu.

Barselona je za Dembelea Borusiji isplatila 105 miliona eura, uz dodatnih 40 miliona, pa samim tim i ne čudi što Katalonci pokušavaju na sve načine da spase svoju investiciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.