NOGOMET

Ibišević: Bajern gubi neke utakmice koje inače pobjeđuje, to nas ohrabruje

U 22 meča za berlinski tim postigao 10 golova, te upisao dvije asistencije

Ibišević: Tokom karijere postigao mnogo golova protiv Bajerna. Arhiv

Avaz Sport

5.2.2019

U okviru osmine finala Kupa Njemačke sutra će se u Berlinu sastati Herta i Bajern Minhen. Tim povodom novinarima se obratio kapiten Herte Vedad Ibišević. Bivši reprezentativac BiH istakao je kako Bajern ove sezone gubi mnogo utakmica, što ohrabruje berlinski tim.

Prema MOZZART kladionici, gosti iz Minhena su izraziti favoriti u ovom duelu. Kvota na pobjedu Bajerna iznosi 1,35, na remi 4,80, dok se na trijumf domaćina nudi kvota od 7,50.

-  Već smo dokazali da ih možemo pobijediti, ali, moramo imati perfektan dan da bismo to ponovili. Lako je primijetiti da Bajern ove sezone gubi neke utakmice koje inače pobjeđuje, tako da nas to ohrabruje. Znamo da nešto možemo napraviti u ovom meču. Za nas je ovo svakako malo finale - rekao je Ibišević, koji je ove sezone u 22 utakmice postigao 10 golova, te upisao dvije asistencije. 

Inače, Bajern nije uspio savladati Hertu već četiri utakmice zaredom, a berlinski tim je u septembru prošle godine pobijedio Bajern u Bundesligi, što svakako daje dodatno samopouzdanje Herti.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.