ITALIJA

Milan atraktivnim videom objavio povratak Bobana: Sada ćeš biti dio naše budućnosti

Službeno napustio funkciju u FIFA-i

Boban: Postao glavni oficir za nogomet u Milanu. AFP

Avaz Sport

14.6.2019

Slavni italijanski prvoligaš Milan objavio kako je doveo veliko pojačanje, legendarni hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš "Rossonera" Zvonimir Boban službeno je napustio funkciju u FIFA-i te će karijeru nastaviti u tom klubu kao glavni oficir za nogomet.

U Milanu su oduševljeni što im se pridružila legendarna desetka pa su njegov dolazak popratili atraktivnim videom koji su objavili na Twitteru, u kojem su prikazani neki od njegovih najboljih poteza iz igračke karijere u Milanu.


- Dio si naše prošlosti, a sada ćeš postati dio naše budućnosti. Ponovno ujedinjeni -  napisali su iz Milana na toj društvenoj mreži.

Tom prilikom oglasio se i direktor Milana Ivan Gazidis.

- Jako sam uzbuđen što mogu zaželjeti dobrodošlicu Zvonimiru Bobanu. Zvone će značajno doprinijeti rastu i razvoju nogometnih operacija i bit će ogromna podrška - izjavio je za službenu klupsku stranicu. 

Boban nije krio zadovoljstvo zbog povratka. 

- Sretan sam što se vraćam u Milan i želim pomoći da se klub vrati tamo gdje pripada. Zauvijek ću biti zahvalan predsjedniku Đaniju Infantinu (Gianni) na pruženoj prilici. Iako je Interista, bio je istinski prijatelj koji razumije da je ovaj poziv bilo nemoguće odbiti. Forza Milan - poručio je Boban. 

Za novog tehničkog direktora izabran je legenda kluba Paolo Maldini, koji će se brinuti za transfere, kao i razvojni plan cijelog sportskog segmenta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.