MINHEN

Nijemci objavili imena igrača koji su bili protiv Kovača, svaki je imao svoj razlog

Tražili odlazak hrvatskog trenera

Kovač: Presudili mu igrači. AFP

J. A. / Avaz Sport

11.11.2019

Predsjednik Bajerna Uli Henes (Hoeness) izjavio je poslije derbija s Borusijom Dortmund da su neki igrači željeli odlazak Nike Kovača, što se i dogodilo poslije poraza od Ajntrahta 5:1. Dan nakon što je to rekao, ugledni njemački list "Bild" objavio je koji su igrači bili protiv hrvatskog stručnjaka.

Prvi od njih je Tomas Miler (Thomas Müller), koji mu je navodno zamjerio izjavu da mu je on potreban u slučaju nepredviđenih situacija, odnosno povreda drugih igrača.

Žerom Boateng (Jerome) bio je protiv Hrvata jer, piše "Bild", nije ispunio obećanje nakon što mu je propao transfer u PSG. Manuel Nojer (Neuer) branio je pak Kovača dugo vremena, ali mu je okrenuo leđa nakon posljednje dvije utakmice.

Džošua Kimih (Joshua Kimmich) navodno je bio nezadovoljan Kovačevom taktikom, dok se Havi Martinez (Javi) bunio zbog smanjene minutaže.

Iako je Tijaga (Thiago) učinio prvom violinom veznog reda, u posljednje vrijeme ga je kritizirao te ga je stavio na klupu protiv Totenhema, što se nije svidjelo Špancu, koji mu je okrenuo leđa.

Robert Levandovski (Lewandowski) ove je sezone u sjajnoj formi, ali nije smatrao da je Kovač trener koji može izvući najbolje iz njega. "Bild" na kraju naglašava je Kovačeva usporedba s Liverpulom također uvrijedila igrače, prenosi Net.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.