ITALIJA

Ronaldo "cinkao" zvijezdu Juventusa samo da se ne bi vratio u Italiju!

Ne znam odakle su se pojavile posljednje vijesti, ali sigurno nisu od nas, rekla je Orijana Sabatini

Ronaldo: Već sedmicama uživa u rodnoj Madeiri. Arhiv

Avaz.ba

1.5.2020

Ako je vjerovati italijanskim medijima, čini se da se Kristijanu Ronaldu (Cristiano) neće pripremiti "doček za pamćenje" u svlačionici Juventusa. Pomalo nevjerojatna vijest stiže iz Italije, prema tvrdnjama lista "Corriere dello Sport", slavni Portugalac našao se u ulozi "krtice".

Jedna od informacija je bila ta da je Paulo Dibala (Dybala) ponovo pozitivan na koronavirus. Tu informaciju je u javnost plasirao "El Chiringuito", a zatim su je počeli prenositi i ostali mediji. "Corriere dello Sport" piše kako je Ronaldo bio taj koji je medijima u Španiji poslao informaciju o Dibalinom stanju kako bi "dodatno odgodio svoj povratak u Torino".

Orijana Sabatini (Oriana), Dibalina djevojka, izjavila je kako ne zna odakle su se pojavile informacije o ishodu posljednjeg testa, te da se zapravo još čekaju rezultati.

Paulo treba tek napraviti posljednji test. Ne znam odakle su se pojavile posljednje vijesti, ali sigurno nisu od nas. Kada smo bili pozitivni, to smo rekli javno, a mi ćemo biti ti koji će i reći da smo se izliječili - poručila je Argentinka. 

Inače, Dibala se osjeća vrlo dobro, redovno trenira, nema simptome koronavirusa i u dobroj je formi. 

Ronaldo? Već sedmicama uživa u rodnoj Madeiri, zajedno sa svojom porodicom. Čini se da mu odgovara neočekivani odmor. I da potraje što duže, jer njemu barem euri nisu problem, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.