LIGA PRVAKA

Snimak sa poluvremena jasno pokazuje ko vodi ovu Barcelonu

Mesi će sigurno igrati u četvrtfinalu protiv Bajerna. To je samo jak udarac, ništa više, rekao je trener Barcelone

Sport Avaz.ba

Mesi: Imamo prednost dva gola, nemojmo biti kreteni

Foto: Arhiv


Zvijezda Barcelone Leo Mesi (Lionel Messi) je u revanšu osmine finala Lige prvaka Barcelona - Napoli 3:1 postigao drugi gol i izborio jedanaesterac za treći. Pritom je zadobio udarac od Kulibalija (Koulibaly), zbog kojeg je dosuđen penal kojeg je realizovao Luis Suarez, a trener Setjen (Setien) je rekao:

- Mesi će sigurno igrati u četvrtfinalu protiv Bajerna. To je samo jak udarac, ništa više.

Barcelona je u drugom dijelu utamice s Napolijem bila oprezna, zatvorenija, prema naprijed ništa nije napravila, ali je održala prednost 3:1. Mnogi govore kako su naučili nešto na olako primljenim golovima s Romom i Liverpulom, kad nisu znali sačuvati prednost i ispali su pretprošle i prošle godine.

Tada su igrali otvoreno, a rival ih je "zaskočio". Sad je u poluvremenu kamera uhvatila Mesija kako savjetuje i opominje saigrače prije izlaska na teren za drugo dio: 

- Oni će izaći snažni. Nemojmo biti šupci. Imamo prednost dva gola, nemojmo biti kreteni, rekao je Mesi.

Podržao ga je Luis Suarez, da bi se Mesi ponovo oglasio: 

- Igrat ćemo mirno. Igrat ćemo mirno i dat ćemo im osam.

Žordi Alba (Jordi) i Pike (Pique) su inzistirali da ne vraćaju loptu golmanu... Eto, Barcini igrači sami su među sobom riješili taktiku za nastavak igre. Nisu dali više nijedan gol, ali otišli su dalje. Mesi vodi 'svlačionicu', on je taj koga slušaju. Što li sprema Bayernu, prenose SN.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na