NAKON BLAMAŽE

Mesi dao ultimatum Barseloni: On mora otići ako me želite na Nou Campu

‘Duboke promjene‘ nikako nisu samo odlazak trenera Setiena, koji je svakako već bivši trener.

Avaz.ba

Lionel Mesi

Foto: Arhiv


Nakon najvećeg poniženja u historiji Barselone naravno da su krenule brojne priče o tome da Leo Mesi odlazi iz katalonske prijestolnice. Ovaj je put bio najbrži španjolski radio COPE, koji je tijekom noći objavio - dakako, iz pouzdanih izvora - da Messi odlazi ne dođe li "do dubokih promjena u klubu". Mesi je to navodno jasno rekao svojim suigračima.

- Duboke promjene" nikako nisu samo odlazak trenera Setiena, koji je svakako već bivši trener, nego to podrazumijeva i odlazak predsjednika Bartomeua, koji je potpisao prvu sezonu nakon 2007/'08. u kojoj Barcelona nije osvojila niti jedan trofej.

Messijeva frustracija jasno se vidjela tijekom susreta, a zna se da je mjesecima u otvorenom sukobu sa sportskim direktorom Erikom Abidalom. Messi je, kažu, podržao dolazak Čavija na klupu ali i legendarni igrač Barcelone može doći samo s novim predsjednikom, jer ne želi ništa imati s Bartomeuom.

Messi u ugovoru ima klauzulu da može otići iz kluba bez ikakve odštete, iako ga formalno ugovor veže do ljeta 2021. Kako god, Messi nikada nije bio bliži odlasku...

Više o temi Lionel Messi

FRANCE FOOTBALL
Mesi najplaćeniji fudbaler u prošloj godini
NA VRH

Podijeli članak na