LIGA PRVAKA

Tiago Silva: Ovo mi je zadnja utakmica u dresu PSG-a

Tiago Silva. Arhiv

Avaz Sport

24.8.2020

Kapetan PSG-a Tiago Silva (Thiago) osam godina je nosio dres francuskog prvaka, ali ponovno je ostao bez toliko željenog trofeja Lige prvaka.

 - Ovo mi je zadnja utakmica u dresu PSG-a i žao mi je zbog naših navijača. Želim igrati još tri ili četiri godine, želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi, rekao je 35-godišnji Tiago Silva.


- Normalno je da smo razočarani, jer kad ste u finalu onda želite pobijediti. No, s druge strane, svi smo ponosni na ovu ekipu, na zajedništvo koje smo stvorili i sada se moramo fokusirati na novu sezonu i što možemo popraviti, zaključio je veznjak PSG-a Markinjos (Marquinhos).

- Mislim da smo uradili sve što je bilo moguće da dobijemo utakmicu. Stvorili smo pet ili šest šansi, a oni dvije ili tri. No, oni su uspjeli postići gol. Teško je sada reći nešto pametno, ali treba istaknuti dobre stvari koje smo uradili ove sezone i atmosferu koju smo stvorili u ekipi, izjavio je veznjak PSG-a Ander Erera (Herrera).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.