REPREZENTATIVCI

Gojak odgovorio na dirljivu poruku iz Dinama: Zagreb ću uvijek nositi u srcu

Gojak (desno): Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali.... Arhiva

Piše: G. Š.

6.10.2020

Naš reprezentativac Amer Gojak, koji je jučer realizovao transfer u Torino, odgovorio je na dirljivu oproštajnu poruku njegovog sada već bivšeg kluba - GNK Dinamo Zagreb.


- Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad, nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva, a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha.

Želim se zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste!


Iskreno se zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje niko ne spominje, a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: Velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali „Nema predaje“. I na kraju, najveće hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, "Etihad", "Allianz Arenu"… Čuvajte naš Dinamo.  


Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja, napisao je Gojak na svom Facebok profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.