ŠVEDSKA

Bh. reprezentativac se ogradio od svog oca: Ne podržava me na pravi način

Nakon izjava o ulozi njegovog menadžera

Anel Ahmedhodžić: Pravi mi probleme. Arhiv

N. D.

6.11.2020

Nakon što je Mirsad Ahmedhodžić, otac bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića iznio teške optužbe na račun njegovog menadžera Markusa Rosenborga, rekavši da on odvaja dijete od oca i majke, oglasio se i defanzivac Malmea.

- Razočaran sam što je otac napisao takve stvari na društvenim mrežama. Ne podržavam da se neko naziva idiotom. Moj otac često zna preći granice, tako je uvijek bilo. Volim ga, ali ne podržava me na pravi način, posebno ne kada stvari idu tako dobro za mene. Ipak, fokusiran sam na fudbal i ništa me drugo ne zanima. Pokušavam biti ponizan i sve raditi na pozitivan ančin. Pokušavam biti što zreliji, ali kao što vidite, moj otac to ne radi. Piše brojne stvari na Facebooku i nije mu prvi put. Isto je radio kada sam igrao za Nottingham Forest, pisao je po forumima i to je negativno djelovalo na mene. Uvijek su me kritikovali zbog toga, rekao je Ahmedhodžić za "Expressen"

Kako je rekao, nastvait će pomagati svojoj porodici.

- Usprkos svemu ću nastaviti da pomažem porodicu na sve moguće načine. Uvijek sam to radio, pomagao sam, posebno mami. Ona me je uvijek podržavala i zahvaljujući njoj sam "dobar sa glavom". Također, stvari o Markusu nisu tačne. Ja sam ga izabrao kao agenta jer imam povjerenje u njega. Igrao sam sa njim, često smo razgovarali i on mi je pomogao da se razvijem. Markus je sjajana osoba, pametan je i sviđa mi se kao radi svoj posao. Takve osobe želim oko sebe, naglasio je bh. reprezentativac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.