ŠPANIJA

Barcelona dovodi veliko pojačanje iz Borusije Dortmund, a nije Haland

U takvim okolnostima "metla" je pravi oblik "provjetravanja", pa i "restarta" uoči nekih novih, dobitnih sezona

Haland. Arhiva

G. Š./SN

16.12.2020

Barcelona našeg Miralema Pjanića je u haosu, bilo da je riječ o rezultatskom, financijskom, a o atmosferi u svlačionici, pa i u upravi uoči izbora za novog predsjednika bolje i da se ne troše riječi. U takvim okolnostima "metla" je pravi oblik "provjetravanja", pa i "restarta" uoči nekih novih, dobitnih sezona.  Osim igrača, trener, predsjednika, pazit će se na sve instance neke nove Barcelone, a jedna od pozicija koja se spominje je i sportski direktor kluba i čini se da Katalonci točno znaju koga dovesti. 

Mihael Cork (Michael Zorc), 58-godišnji čudotvorac iz Dortmunda, tražena je "roba" nakon što je izmislio sve one briljantne mlade igrače u žuto-crnima, a upravo je Erling Haland (Haaland) jedan od posljednjih igrača na kojima je insistirao. 


- Nije u pitanju samo pozicija sportskog direktora, već ga žele i kao šefa svoje skauting momčadi, pišu njemački mediji, a prenosi SN. 

Robert Levandovski( Lewandowski), Sindzi Kagava (Shinji Kagawa), Mats Humels (Matts Hummels), Pjer Emerik Obamejang (Pierre-Emerick Aubameyang), Usman Dembele (Ousmane)... samo su neki od igrača koje je doveo Cork.  

Svojim nevjerojatnim "okom" klubu je donio desetke, stotine miliona. No, loša vijest za Barcelonu? Navodno mu se nikud ne seli i želi u penziju upravo s pozicije u svom klubu. 

Cork: Radi odličan posao u Dortmundu. Bundesliga News

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.