MANČESTER SITI

Gvardiola: Dešavaju se čudni rezultati

Prikazali smo tempo koji nam je bio potreban

Gvardiola: Naša poziciona igra je bila savršena. Arhiva

G. Šumar

27.12.2020

Fudbaleri Mančester sitija vraćaju se u pobjedničku formu nakon nezadovoljavajućeg starta sezone, a trijumfom od 2:0 protiv Njukasl junajteda za „Boksing dej“ uhvatili su priključak sa vodećim ekipama na tabeli. Poslije pobjede za medije je govorio menadžer „Građana“ Pep Gvardiola (Guardiola).  Siti se pobjedom primakao na sam dva boda od gradskog rivala Junajteda.

- Prikazali smo tempo koji nam je bio potreban, rekao je Gvardiola te dodao:

- Naša poziciona igra je bila savršena, ali nažalost nismo uspjeli da postignemo mnogo golova. Ipak, ovo je dobar rezultat i srećni smo činjenicom da smo osvojili tri boda. Ne možemo mnogo da razmišljamo, igramo utakmicu svaka tri dana. Igrači su posvećeni i koncentrisani.  Prethodne sedmice  smo bili deseti na tabeli Premier lige – sezona ima svoje uspone i padove. Dešavaju se čudni rezultati za sve ekipe, tokom ove sezone ćemo morati da budemo mirni i prihvatimo da će biti dobrih i loših trenutaka, rekao je nekadašnji trener Barcelone i Bajern Minhena. 

Mančester siti će u narednom kolu igrati protov Evertona na Gudison Parku, a taj meč ćete moći da gledate u direktnom prenosu na kanalima Sport kluba (ponedeljak - 21 sat).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.