ENGLESKA

Anćeloti: Ne možemo da se nosimo sa ekipama iz vrha

Napredovali smo mnogo u odnosu na prošlu sezonu

Anćeloti: Dobro nam ide. Arhiva

G. Š./SK

30.12.2020

Menadžer Evertona Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) zadovoljan je napretkom koji je ostvarila njegova ekipa, ali ističe da još nije konkurent za titulu u Premier ligi.  Everton u petak igra protiv Vest Hema u 17. kolu Premier lige. Tim sa Gudison parka trenutno je četvrti na tabeli sa 29 bodova, tri manje od vodećeg Liverpula. 

- Dobro nam ide. Napredovali smo mnogo u odnosu na prošlu sezonu. To i jeste cilj, da budemo bolji. Mislim da ove sezone ne možemo da se nosimo sa ekipama iz vrha, ali nadam se da sljedeće hoćemo. Čeka nas Vest Hem, koji je snažan, dobar tim. Bit će teško. Svaka utakmica je borba, dat ćemo sve od sebe, rekao je Anćeloti.

Everton nije igrao meč 16. kola protiv Mančester sitija u ponedjeljak. Ta utakmica nije odigrana zbog nekoliko članova "Građana" pozitivnih na koronavirus.

- Nismo još dobili sve informacije od Premijer lige, ali očekujemo ih uskoro. Bili smo u hotelu kada nam je javljeno. Ali to ne mijenja situaciju. Moramo da nastavimo dalje. Zbog činjenice da nismo igrali protiv Sitija, možda ćemo biti svježiji protiv Vest Hema. Tako da možemo da gledamo na to i sa pozitivne strane, ocijenio je Anćeloti. 

Meč u petak na programu je od 18.30 sati, prenosi SK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.