ODJEKNULO EVROPOM

Begovićev komentar stigao do madridskog "AS-a"

- Umjesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam", napisao je Begović

M. K.

Begović žestoko kritikovao Savez

Foto: Agencije


Nekadašnji golman reprezentacije BiH Asmir Begović, podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama, ali i bh. fudbalskoj javnosti kada je tokom prijateljske utakmice BiH - Kuvajt u Zenici, nazvao predsjednika FSBIH Vicu Zeljkovića, svog nekadašnjeg saigrača, a danas zaposlenika FSBiH Zvjezdana Misimovića, te selektora Ivajla Peteva (Ivaylo), kriminalcima koji vode u propast reprezentaciju i bh. fudbal.

"Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera... Umjesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam", napisao je Begović.

Žestoko oglašavanje Begovića na Twitteru došlo je do brojnih medija, u regionu i Evropi, a Begovićev potez je objavio i ugledni madridski "AS".

Nema sumnje da će izjava Begovića u narednom periodu biti jedna od glavnih tema među navijačima BiH, ali i među čelnicima FSBIH, kao i u samoj reprezentaciji.

  • Španski list prenio komentar Begovića

    Španski list prenio komentar Begovića

    Foto: Printscreen


Više o temi Asmir Begović

NA VRH

Podijeli članak na