OTKRIO ZA KLUPSKU STRANICU

Evra: Ferguson je zbog mene i Vidića mijenjao sastav, potukli smo se i nismo pričali tri mjeseca

Obojica su u klub stigli u januaru 2006. godine, a nakon teškog početka postali su veliki prijatelji

Vidić i Evra. TRIBUNE

E. Ćosić

14.10.2021

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra (Patrice) otkrio je kako je imao poseban odnos sa Nemanjom Vidićem tokom boravka na Old Trafordu. Oni su ostali jako dobri prijatelji, međutim u jednom momentu su se i potukli zbog čega nisu pričali tri mjeseca.

Obojica su u klub stigli u januaru 2006. godine, ali prvi dani na Old Trafordu su bili izuzetno teški za obojicu. Činilo se da se neće ni zadržati u Junajtedu, ali su se stvari iz korijena promijenile i Vidić i Evra su ostavili dubok trag u klubu.

- Bili smo u istom hotelu smješteni i jako smo se mučili u početku. Bilo je veoma loše. Bili smo poslani da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamijenjeni već na poluvremenu. Sjećam se da je Vida (Nemanja Vidić op.a) tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu - rekao je Evra za zvaničnu stranicu Mančester junajteda, te otkrio kako su se njih dvojica i potukli zbog čega nisu pričali tri mjeseca:

- Potukli smo se. Poslije toga nismo pričali tri mjeseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu riječ na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na lijevu poziciju, bliže meni. To je trajalo tri mjeseca, da bi mi poslije jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili ‘konačno’, zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos - poručio je Francuz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.